1 kg hvetemel
0,5 dl lys sirup
2 ss olje
1,5 ts salt
5 dl lunkent vann
50 gr gjær
2 ss sukker
0,5 dl lys sirup
2 ss olje
1,5 ts salt
5 dl lunkent vann
50 gr gjær
2 ss sukker
- Rør gjæren ut i lunkent vann.
- Tilsett det andre og elt til en smidig deig.
- La deigen hvile 15 minutter under plastik.
- Rull de ut til litt store boller, trykk toppen av et shoteglass i midten, slik at du får hull.
- La de heve i 30 minutter på ett lunt sted.
- Sett over en gryte med vann til kok og ringene kokes ca 2 minutter på hver side.
- Sett dem på plata med bakepapir og pynt dem evt med sesamfrø.
- Stek dem ved 200 grader i ca 30 minutter.
- Kjøl ned på rist.
MMMMMMMMMMM, det e godt det:D
SvarSletthttp://itbloggeren.co.cc