200 g laksefilet
200 g torskefilet eller steinbitfilet
1 ss margarin
2 stk gulrot
100 g kålrot
100 g knollselleri (sellerirot)
½ stk purre
½ stk fennikel
1ss hvetemel
2ss tomatpesto (rød pesto)
2dl matfløte
1½ dl hvitvin
6½ dl vann eller fiskekraft
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss hakket frisk kjørvel
200 g torskefilet eller steinbitfilet
1 ss margarin
2 stk gulrot
100 g kålrot
100 g knollselleri (sellerirot)
½ stk purre
½ stk fennikel
1ss hvetemel
2ss tomatpesto (rød pesto)
2dl matfløte
1½ dl hvitvin
6½ dl vann eller fiskekraft
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss hakket frisk kjørvel
Kutt alle grønnsakene i fyrstikklange lange staver eller i tynne skiver, og fisken i terninger på 2x2 cm.
Smelt margarinen i en kjele og fres grønnsakene 2-3 minutter på medium varme. Strø over melet og vend inn.
Smelt margarinen i en kjele og fres grønnsakene 2-3 minutter på medium varme. Strø over melet og vend inn.
Rør inn pesto og ha i all væsken. La det småkoke i ca. 15 minutter. Tilsett fisk og kjørvel og la det stå og trekke i ett par minutter. Ha i salt og pepper og server med godt brød til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar