tirsdag 6. september 2011

Junes Lasange

Kjøttsausen:
500g kjøttdeig
1 dolmio classico pastasaus
2 fedd hvitløk
fløte
salt og pepper

Ostesaus:
1ss melange
2ss mel
4dl melk
ost
salt
pepper



Sett på radioen,musikk gjør matlagingen mye gøyere

Legg pastaplater i varmt vann så de blir myke

Stek kjøttdeig

Hakk opp ønsked mengde fersk hvitløk

Ha hvitløken oppi kjøttdeigsausen og kjør på med stavmixeren.

Ha dette oppi kjøttdeigen, la dette surre noen minutter.

Ha oppi litt fløte og rør ut. La dette surre en liten stund.


Smelt smør i en gryte og tilsett mel

Rør det til en seig klump.

Rør litt og litt melk inn, skal være litt tykk. Ha i salt og pepper.

Ha i ost til du har den ostesmaken du ønsker.


Smør litt ostesaus i bunnen av en ildfastform.

Legg pastaplater lagvis

Legg så kjøttsaus og ostesaus,også samme regla omigjen

Legg ost på toppen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar