Kjøttsausen:
500g kjøttdeig
1 dolmio classico pastasaus
2 fedd hvitløk
fløte
salt og pepper
Ostesaus:
1ss melange
2ss mel
4dl melk
ost
salt
pepper
Sett på radioen,musikk gjør matlagingen mye gøyere
Legg pastaplater i varmt vann så de blir myke
Stek kjøttdeig
Hakk opp ønsked mengde fersk hvitløk
Ha hvitløken oppi kjøttdeigsausen og kjør på med stavmixeren.
Ha dette oppi kjøttdeigen, la dette surre noen minutter.
Ha oppi litt fløte og rør ut. La dette surre en liten stund.
Smelt smør i en gryte og tilsett mel
Rør det til en seig klump.
Rør litt og litt melk inn, skal være litt tykk. Ha i salt og pepper.
Ha i ost til du har den ostesmaken du ønsker.
Smør litt ostesaus i bunnen av en ildfastform.
Legg pastaplater lagvis
Legg så kjøttsaus og ostesaus,også samme regla omigjen
Legg ost på toppen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar