tirsdag 6. september 2011

Italiensk pizza


Bunn:
450 gr mel
1 dl olje
3 dl vann
1/3 fersk gjær
Saus:
1 løk
1 fedd hvitløk
1 chili
3 ss tomatpurre
1 ts honning ( ikke veldig nødvendig. Jeg har ikke hatt det de siste gangene)
1 boks hakkede tomater
Bland alt som skal i pizzadeigen godt sammen.
La den heve til ca dobbel størrelse.
Finhakk løk, chili og hvitløk. Ha dette i varm panne med en liten klatt smør.
Ha i resten av ingrediensene til sausen, og la det småputre noen minutter.
Salt og pepre litt underveis.
Jeg pleier å ha hakkede tomater, hakket hvitløk, løk og chilli i en skål og kjører alt et par runder med stavmikseren, for å få en mer pizzasaus.
Stek pizzaene bittelitt før du tar på pizzasaus og annet ønsket fyll.
Ha gjerne ferks mozarellaost på med skinke / serranoskinke.
Stekes på 250 gr i ca 4 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar