500 gr oksekjøtt/bankekjøtt
1 løk
1 brokkoli
1 paprika
1 boks bambusskudd
soyasaus
østersaus
salt
pepper
1 løk
1 brokkoli
1 paprika
1 boks bambusskudd
soyasaus
østersaus
salt
pepper
Skjær kjøttet i tynne strimler. Stekes i porsjoner, med salt og pepper.
Kok ut panna for hver omgang med kjøtt, og hell dette over kjøttet.
Skjær opp løk, og stek dette.
Ta så alt kjøttet tilbake i panna med løken og la dette trekke i ca 30 minutter
Ha så i soyasaus og eller østersaus.
Smak sausen til med dette til du får den smaken du ønsker.
Jeg bruker nesten en halv flaske med østersaus. Kan også smake til med salt og pepper.
Ha i grønnsakene og la det trekke noen få minutter.
Det er best om grønnsakene forblir litt rå i wooken.
Server med ris.
Du kan bytte ut kjøttet med kylling eller svinekjøtt også.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar