tirsdag 6. september 2011

Biff - og Norvegiasandwich

2 skiver ristet surdeigsbrød landbrød o.l.
200 g storfe ytrefilet delt i to stykker
1 ss nøytral olje
6 skiver Norvegia
4 ss Kesam Original
1 tomat
1 dl ruccula
1 fennikel
Dressing til ostesmørbrød:
1 ss kapers
1 ss dill
2 ss olivenolje
1 ss hvitvinseddik
½ ts Dijon sennep
Lag dressingen ved å blande hakket kapers, hakket dill, olje, eddik, sennep, salt og pepper i en bolle. Sett til side.

Biff :
Varm en stekepanne på sterk varme og pensle kjøttet med litt olje og stek biffene i 1-2 minutter på hver side, litt lenger hvis du ikke ønsker kjøttet rått..
Smør Kesam på brødskivene, legg på finsnittet fennikel, ruccula og tomatskiver. Skjær kjøttet i skiver og legg oppå med Norvegia i skiver på toppen.

Sett i ovn under grill til osten er smeltet. Drypp over dressingen ved servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar