tirsdag 6. september 2011

Biff stroganoff

800 g biffkjøtt i strimler
1 stk hakket løk
2 ss smør til bruning
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss tomatpuré
100 g frisk sjampinjong
1 dl kjøttkraft
2 dl seterrømme
4 ss lettrømme
4 skive syltede rødbeter
4 skive sylteagurk i skiver

Skjær kjøttet i store strimler, (0,5 x 6 cm). Brun kjøtt og hakket løk i smør.

Legg kjøttet over gryte og tilsett salt og pepper. Tilsett tomatpuré. Skjær sjampinjong i skiver og ha denne over i gryten. Tilsett kraft og rømme og la retten koke noen minutter.
Anrett Biff Stroganoff på tallerken eller i en skål. Legg på en spiseskje rømme, rødbeter og sylteagurk per porsjon. Serveres med potetstappe, eventuelt med ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar