4 stk kyllingfilet
salt og kvernet pepper
smør eller olje til steking
Sitronmarinade:
saft av 2 stk sitron
1 dl olivenolje
2 hakket hvitløk
1 ss hakket frisk ingefær
litt kvernet pepper
salt og kvernet pepper
smør eller olje til steking
Sitronmarinade:
saft av 2 stk sitron
1 dl olivenolje
2 hakket hvitløk
1 ss hakket frisk ingefær
litt kvernet pepper
Smørdampede sukkererter og reddiker:
1 stk finhakket sjalottløk
50 g smør
400 g rensede sukkererter
250 g reddik
½ dl hvitvin
salt og kvernet pepper
Bland ingrediensene til marinaden og ha den i en dobbel plastpose.
Legg i kyllingfiletene og la dem marinere, helst over natten.
Tørk kyllingfiletene og stek dem 5-6 minutter på hver side.
La dem hvile noen minutter.
Fres løken blank i smøret.
Tilsett grønnsaker og vin og damp til grønnsakene er gjennomvarme, men fortsatt sprø.
Smak til med salt og pepper.
Server med sukkererter og reddiker og poteter.
Server med sukkererter og reddiker og poteter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar