225 gr usaltet smør
55-85 gr kakao
325 gr melis
5 ss melk
1 1/2 ts vaniljesukker
Sett smøret på kjøkkenbenken så det blir mykt. Bruk en elektrisk mikser.
Sikt sammen kakaopulver, vaniljesukker og melisen, og ha det i smøret sammen med melken.
Vend forsiktig sammen, og pisk til en kremaktig og smørbar glasur. Tilsett eventuelt litt mer melk i små porsjoner til du oppnår ønsket konsistens.
Sett glasuren tildekket i kjøleskapet, til den skal brukes.
55-85 gr kakao
325 gr melis
5 ss melk
1 1/2 ts vaniljesukker
Sett smøret på kjøkkenbenken så det blir mykt. Bruk en elektrisk mikser.
Sikt sammen kakaopulver, vaniljesukker og melisen, og ha det i smøret sammen med melken.
Vend forsiktig sammen, og pisk til en kremaktig og smørbar glasur. Tilsett eventuelt litt mer melk i små porsjoner til du oppnår ønsket konsistens.
Sett glasuren tildekket i kjøleskapet, til den skal brukes.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar