tirsdag 6. september 2011

Sovlaki

En gresk inspirert rett.

500gr svinekjøtt
1-2 fedd Hvitløk
4-6 Pitabrød
Tzatziki
Kinakål
1 Rødløk
2 Tomat
2 Chili
Sitron
Oregano

Striml svinekjøttet og stek det i flere omganger. Kok ut gryta for hver gang, med litt vann.

Kutt chili og hvitløk, og ha dette i en bolle. I denne bollen skal du ha svinekjøttet og vannet til marinering.

Når alt kjøttet er stekt, har du alt tilbake i gryta, og lar dette småkoke noen minutter.

Sett pitabrød i ovnen.

Kutt isbergsalaten, tomat og rødløk. Ha dette i hver sin skål.

Rett før servering drypper du litt sitron over kjøttet.
Fyll pitabrødet og dryss oregano på toppen. Du kan også vente med sitronen til du har fylt pitabrødet. Da presser du bare noen dråper over maten.


Enkelt, raskt og godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar