Bunn:
400 g Oreokjeks
100 g smør
Fyll 1:
200 g kremost
2 dl fløte
2,5 dl melis
Fyll 2:
1 pk Sjokolademousse
H-melk.
Pynt:
3 dl kremfløte
130 g oreokjeks
400 g Oreokjeks
100 g smør
Fyll 1:
200 g kremost
2 dl fløte
2,5 dl melis
Fyll 2:
1 pk Sjokolademousse
H-melk.
Pynt:
3 dl kremfløte
130 g oreokjeks
After Eight
Ha Oreokjeks i en food processor sammen med mykt smør. Kjør på full hastighet til en jevn masse.
Trykk kjeksmassen i bunnen på en rund form (26 cm i diameter). Sett i kjøleskapet i 30 min.
Rør sammen kremost og melis. Pisk kremfløten til krem og bland inn i ostekremen. Smør dette jevnt over kjeksbunnen. Sett tilbake i kjøleskapet i 30 min.
Lag sjokolademoussen etter pakkens oppskrift. La den stå i kjøleskapet i ca 30 minutter.
Hell den kalde sjokolademoussen i kakeformen og sett tilbake i kjøleskapet, så dette blir kaldt.
Ha Oreokjeks i en food processor sammen med mykt smør. Kjør på full hastighet til en jevn masse.
Trykk kjeksmassen i bunnen på en rund form (26 cm i diameter). Sett i kjøleskapet i 30 min.
Rør sammen kremost og melis. Pisk kremfløten til krem og bland inn i ostekremen. Smør dette jevnt over kjeksbunnen. Sett tilbake i kjøleskapet i 30 min.
Lag sjokolademoussen etter pakkens oppskrift. La den stå i kjøleskapet i ca 30 minutter.
Hell den kalde sjokolademoussen i kakeformen og sett tilbake i kjøleskapet, så dette blir kaldt.
Løsne kakeringen fra kaken ved å skjære langsmed kanten med en skarp kniv. Fjern kakeringen. Dekk kaken med pisket krem og pynt med grovt hakkede Oreokjeks. Kan gjerne pynte med jordbær og kiwi på toppen
Kaken oppbevares kjølig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar