lørdag 10. september 2011

Oreokake


Bunn:
400 g Oreokjeks
100 g smør

Fyll 1:
200 g kremost
2 dl fløte
2,5 dl melis

Fyll 2:
1 pk Sjokolademousse
 H-melk.

Pynt:
3 dl kremfløte
130 g oreokjeks
After Eight

Ha Oreokjeks i en food processor sammen med mykt smør. Kjør på full hastighet til en jevn masse.

Trykk kjeksmassen i bunnen på en rund form (26 cm i diameter). Sett i kjøleskapet i 30 min.

Rør sammen kremost og melis. Pisk kremfløten til krem og bland inn i ostekremen. Smør dette jevnt over kjeksbunnen. Sett tilbake i kjøleskapet i 30 min.

Lag sjokolademoussen etter pakkens oppskrift. La den stå i kjøleskapet i ca 30 minutter.

Hell den kalde sjokolademoussen i kakeformen og sett tilbake i kjøleskapet, så dette blir kaldt.

Løsne kakeringen fra kaken ved å skjære langsmed kanten med en skarp kniv. Fjern kakeringen. Dekk kaken med pisket krem og pynt med grovt hakkede Oreokjeks. Kan gjerne pynte med jordbær og kiwi på toppen

Kaken oppbevares kjølig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar