Fikk denne servert hos ei venninne, og den er sinnsykt god! =)
2 kyllingfileter
1 eple
1 løk
2 ss TineSmør
1 ss karri
2 boks hakket tomat hermetisk
1 dl vann
3 dl TINE Matfløte
2 grønnsakbuljongterninger
1 ts sukker
½ dl finhakket persille
1 eple
1 løk
2 ss TineSmør
1 ss karri
2 boks hakket tomat hermetisk
1 dl vann
3 dl TINE Matfløte
2 grønnsakbuljongterninger
1 ts sukker
½ dl finhakket persille
Kald ostekrem:
1 beger Snøfrisk Naturell , eller med dill
3 ss TINE Lettrømme
1 beger Snøfrisk Naturell , eller med dill
3 ss TINE Lettrømme
Dryss:
4 ss hakkede krydderurter
4 ss hakkede krydderurter
Del kyllingen i biter, skrell og del eplet i mindre biter, finhakk løken. Smelt smøret med karri i en kjele, fres kylling, eple og løk i smøret og tilsett vann, tomater, buljongterningene og matfløten. La alt få et oppkok og la det småkoke i 5 - 10 minutter.
Smak til med salt, pepper og sukker. Dryss hakkede krydderurter over rett før servering og ha i noen små biter kyllingkjøtt. Server også eventuelt en kald ostekrem på.
Kald ostekrem:
Bland Snøfrisk og lettrømme til en jevn krem. Ha eventuelt kremen i sprøytepose og sprøyt litt i tallerkenen, eller bruk skje. Hell over rykende varm suppe og dryss på friske, hakkede urter.
Bland Snøfrisk og lettrømme til en jevn krem. Ha eventuelt kremen i sprøytepose og sprøyt litt i tallerkenen, eller bruk skje. Hell over rykende varm suppe og dryss på friske, hakkede urter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar