8.25 dl hvetemel sammalt
2 ss bakepulver
0.25 ts salt
0.25 ts kajennepepper
50 g melange
1 dl finhakkede krydderurter
200 g Jarlsberg revet
3 dl Matyoghurt Naturell eller Yoghurt Naturell
2 ss bakepulver
0.25 ts salt
0.25 ts kajennepepper
50 g melange
1 dl finhakkede krydderurter
200 g Jarlsberg revet
3 dl Matyoghurt Naturell eller Yoghurt Naturell
Bland mel, bakepulver, salt og kajennepepper i en bolle. Smuldre i smøret slik at det blir en grynet masse. Rør inn ca 150 g av osten og yoghurten. Arbeid deigen til den blir fast og fin.
Ha deigen på melet bakebord og kjevle til ca 2 cm tykk leiv. Trykk ut sirkler, gjerne med glass 7-8 cm i diameter. Legg dem på stekeplate dekket med bakepapir. Pensle med litt melk (eller yoghurt) og dryss på resten av osten.
Stek sconsene i nedre del av ovnen. Avkjøl på rist.
I stekeovnen: 200 °C, ca 20 minutter
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar