4 skiver entrecotebiffer eller annet kjøtt om ønskelig
20 sherrytomater
150 g grønne bønner
750 g poteter
20 sherrytomater
150 g grønne bønner
750 g poteter
Peppersmørr:
250 g myk melange
2 ss grønn pepper
2 ss rosépepper
250 g myk melange
2 ss grønn pepper
2 ss rosépepper
Peppersmør:
Bland alt og smak til med salt og nykvernet pepper. Trill til pølse og legg kjølig.
Bland alt og smak til med salt og nykvernet pepper. Trill til pølse og legg kjølig.
Poteter:
Del poteter i biter og legg i en ildfast form. Hell på litt olje og strø på salt og nykvernet pepper.
Stek potetene i ovnen ved 200 grader C, i ca. 30 minutter til de er møre.
Bak klasetomatene sammen med potetene i en annen liten form eller bruk så stor form at det er plass til begge i samme.
Kokte bønner:
Kok bønnene i et par minutter i lettsaltet vann.
Biff:
Tørk kjøttet og stek i litt smør på sterk varme i stekepannen ca. 2 minutter på hver side, alt etter hvor godt stekt du vil ha kjøttet.
Peppre og salt kjøttet før du lar det hvile litt. Serveres med potetform, tomater, bønner og la skiver av peppersmør smelte over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar