50 g smør
2 bananer (ca 250 g uten skall)
150 g sukker
1 egg
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
250 g hvetemel
melisdryss
2 bananer (ca 250 g uten skall)
150 g sukker
1 egg
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
250 g hvetemel
melisdryss
Smelt og avkjøl smøret. Mos bananene (bruk gjerne stavmikser). Rør i sukker, vaniljesukker, det avkjølte smøret og lett sammenpisket egg. Sikt i hvetemel og bakepulver og bland deigen forsiktig sammen (rør så lite som mulig).
Sett doble papirformer utover på en stekeplate og fyll deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 10 min. Avkjøl og sikt over melis.
Bruk godt modne bananer - det gir best banansmak.
Doble papirformer gjør at muffinsene holder fasongen bedre. Du kan alternativt sette papirformer i et muffinsbrett.
Muffinsene er fine å fryse. Gi dem et lite ekstra melisdryss rett før servering, da ser de helt ferske ut.
Sett doble papirformer utover på en stekeplate og fyll deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 10 min. Avkjøl og sikt over melis.
Bruk godt modne bananer - det gir best banansmak.
Doble papirformer gjør at muffinsene holder fasongen bedre. Du kan alternativt sette papirformer i et muffinsbrett.
Muffinsene er fine å fryse. Gi dem et lite ekstra melisdryss rett før servering, da ser de helt ferske ut.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar