500 g malt kjøtt av lam eller okse
3 skiver brød, bløtlagt og presset
3 egg
150 g løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
4 ss bladpersille, finhakket
1 ts tørket oregano
1 ts paprikapulver
1/2 ts malt kanel
1/2 ts revet muskat
Salt og pepper
Bland ingrediensene godt i en bolle, til en jevn og glatt deig. La deigen stå kaldt i kjøleskapet for å hvile.
3 skiver brød, bløtlagt og presset
3 egg
150 g løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
4 ss bladpersille, finhakket
1 ts tørket oregano
1 ts paprikapulver
1/2 ts malt kanel
1/2 ts revet muskat
Salt og pepper
Bland ingrediensene godt i en bolle, til en jevn og glatt deig. La deigen stå kaldt i kjøleskapet for å hvile.
Formes til runde boller på 2,5 cm.
Meles og stekes i varm panne.
Hold bollene i bevegelse slik at de blir jevnt brune.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar