4 stk kotelett av svin
2 ss margarin /olje til steking
1 ts salt
½ ts pepper
1 stk løk
½ stk purre
2 stk gulrot
1 stk grønn squash
1 boks hermetiske tomater
½ ts salt
½ ts pepper
1 ts tørket oregano
2 ss margarin /olje til steking
1 ts salt
½ ts pepper
1 stk løk
½ stk purre
2 stk gulrot
1 stk grønn squash
1 boks hermetiske tomater
½ ts salt
½ ts pepper
1 ts tørket oregano
Brun kotelettene på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Legg kotelettene til side og dryss over salt og pepper.
Skjær løk og squash i terninger, purre i ringer og gulrøtter i strimler. Stek grønnsakene til løken blir myk og blank.
Legg grønnsakene over i en ildfast form og hell hermetiske tomater over. Dryss på litt salt, pepper og oregano.
Legg kotelettene oppå grønnsakene og stek på 200 °C i ca. 15 minutter. Kotelettene kan gjerne snus en gang i løpet av steketiden.
Skjær løk og squash i terninger, purre i ringer og gulrøtter i strimler. Stek grønnsakene til løken blir myk og blank.
Legg grønnsakene over i en ildfast form og hell hermetiske tomater over. Dryss på litt salt, pepper og oregano.
Legg kotelettene oppå grønnsakene og stek på 200 °C i ca. 15 minutter. Kotelettene kan gjerne snus en gang i løpet av steketiden.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar