tirsdag 6. september 2011

Karrikylling

3 kyllingbryst
1 dl cashewnøtter
1 liten rødløk
3 hvitløkfedd
2 ss karripasta, f.eks. Rajah mild curry paste
1 lime
1 ss honning
2 dl kokosmelk
1 rød paprika
frisk koriander
salt
smør og olje til steking
Del kyllingbrystene i to på skrå.
Rens og del paprikaen i biter.
Hakk løk og hvitløk.
Bland løk, hvitløk, karripasta, limesaft, honning og litt av kokosmelken i en bolle.
Bruk en stavmikser og kjør alt til en grov masse.
Krydre kyllingen med salt og brun stykkene godt i smør og olje.
La paprikaen få steke med det siste minuttet.
Hell over karriblandingen, senk temperaturen noe og la det steke i 2 minutter under omrøring.
Tilsett resten av kokosmelken og la det hele småkoke i 5 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Dryss over frisk koriander og server.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar